SynTrygg

Slipp bekymmer & byt om du inte är nöjd

Med SynTrygg får du ett oslagbart skydd om dina glasögon skulle gå sönder. Du får också en månad på dig att bestämma dig för om du gillar den nya bågen och tre månader att vänja dig om du köpt nya progressiva glas.

Butiker som erbjuder SynTrygg

SynTrygg erbjuds av KlarSynt-anslutna butiker som listas nedan.

Ett års skadeförsäkring

SynTryggs ettåriga skadeförsäkring kompletterar det konsumentskydd som finns i Sverige. Du har som konsument alltid ett års garanti som gäller funktionsfel. Skulle du t ex sätta dig på dina glasögon så täcks det inte av konsumentskyddet – men med SynTrygg är du helt säker.

  • Täcker otursskador
  • Täcker funktionsfel som inte täcks av garantin
  • Ingen värdeminskning
  • Möjlighet att förlänga försäkringen, ett erbjudande skickas hem till dig.
  • Vid skada får du hjälp av din optiker som kan dina ögon och din syn
  • Endast 250 kr självrisk
  • En månads bytesrätt

Ibland kan det vara svårt att i butiken veta vilka glasögon som du tycker är snyggast och som passar dig bäst. Det kan till och med vara så att en båge som kändes bra i butik inte alls känns rätt efter att du haft den på dig i några dagar. Med SynTrygg behöver du inte oroa dig. Skulle du upptäcka att du inte trivs med bågen kan du byta till ett annat par som passar bättre – utan någon extra kostnad.

Om de nya glasögonen är dyrare betalar du endast mellanskillnaden och skulle de vara billigare får du mellanskillnaden tillbaka.

Tre månader att vänja dig vid glasen

När du börjar med progressiva glas för första gången kan det ibland kännas lite ovant och obekvämt. Det kan ta någon vecka innan du vant dig och kan uppskatta den stora fördelen med att ha ett par glasögon som låter dig se skarpt på alla avstånd.

I SynTrygg ingår tre månaders tillvänjningsgaranti, som ger dig möjlighet att byta ut glasen till en annan progressiv lösning eller byta ut de progressiva glasögonen till en dubbel uppsättning av enkelslipade glas. Precis som med bytesrätten betalar du endast för en eventuell mellanskillnad.

DOKUMENT

Här hittar du - Fullständiga villkor
Här hittar du - För- och efterköpsinformation

KONTAKT - Solids kundservice

Solids kundservice står till tjänst för SynTryggs kunder helgfria vardagar kl. 8:00 - 19:00.

Tel: 0771 - 113 113 | e-post: info@syntrygg.se